1 1
2 2

冀教版七下Unit2单元检测卷及答案 韩静

  • 分类:经典试卷
  • 作者:
  • 来源:
  • 发布时间:2020-05-11 10:18
  • 访问量:

【概要描述】冀教版七下Unit2单元检测  Class:  Name:  Marks:    (满分100分)  一、单项填空(每小题1分,共10分)  1.Couldyoupleaseplay    pianoformewhenIhave     supper?  A.a,the B./,/ C.the,the D.the,/  2.Themathteacheralways    inclass.Sowealllikeher.  A.makesjokesB.takesjokes C.makeajokesD.takeajoke  3..Theyhavemuchcolored__.Let’sgoandaskforsome.  A. ruler B.paper  C.erasers D.Knives  4.    they    agoodtimeyesterday?  A.Do,haveB.Do,had C.Did,haveD.Didhad  5.It’sChristmasDaytomorrow.Ican’twait    mygifts.  A.toseeB.see C.sees  D.saw  6.Yoursweaterlooksnice.Where    you    it?  A.do,getB.did,get C.will,getD.have,got  7.—Didyou    MoYan?  —Yes,heisafamouswriter.  A.hearaboutB.hearfrom C.geton  D.getoff  8.—Doyouthinkitwillbecooltomorrow?  —    .Itistoohotforaweek.  A.Soitis B.I’mafraidof C.Ihopeso D.Ofcourse  9.Mybrotheroftenhelpsmymum______thehouseonSunday.  A.cleans  B.clean  C.cleaning D.withcleaning     10.Sheisnewhere,soweknow_____abouther.  A.something  B.everything  C.anything  D.nothing  二、完形填空(每小题1分,共10分)  IwenttoAustraliaforthesummerholidaywithmyparentslastyear.Iwassoexcitedaboutthe 11 .Wedidmanythingsthere.Thefirstday,we 12 Sydney.Wehadsome 13 foodforlunchthere.Afterlunch,wewenttoabig 14 .Wesawtigersandkoalas.Theanimalsweren’t 15 ofpeople. 16 that,wehadawalkandwe 17__atarestaurant.  Wewentbacktothe 18 torestat9:00intheevening.Iwasvery 19 .ButIreally 20 myself.Ihopetogothereagain.  11.A.exam  B.joke  C.story  D.trip  12.A.paintedB.visitedC.bought  D.made  13.A.dirty  B.delicious C.much  D.China  14.A.zooB.shop C.parkD.market  15.A.sadB.happy C.scaredD.friendly  16.A.BeforeB.AfterC.ButD.And  17.A.cookedbreakfastB.hadlunch C.hadclasses D.haddinner  18.A.homeB.zoo C.hotelD.school  19.A.happyB.excited C.tiredD.glad  20.A.enjoyedB.hadfun C.liked D.disliked  三.阅读理解(每小题2分,共30分)  A  TodayIwenttoatriptoabeachwithsomeofmyfriends.Wegotupearly.Afterbreakfast,wewentthereatseventhirtyinthemorningbybus.Anhourlater,wearrivedatthebeach.Weranwithoutshoes,sangandlaughedonthebeach.Wewereallwet.Butwewereveryhappy.Afterlunch,wewalkedalongthebeachtothewaterfall.Wesawthebeautifulsceneandtookmanyphotos.Atfourthirtyintheafternoon,wetookabusandcamebacktoschool.  Whatahappydaywehad!  21.Whendidtheyarriveatthebeach?  A.At7:30.B.At8:30.C.At8:00.D.At12:00.  22.Howdidtheygotothebeach?  A.Bybus.B.Byboat.C.Bybike.D.Onfoot.  23.Theunderlinedword“scene”means“    ”inChinese.  A.海水 B.海滩C.景色 D.地点  24.Whendidtheygotothewaterfall?  A.Afterbreakfast.B.Inthemorning.  C.Afterlunch. D.At4:30intheafternoon.  25.WhichofthefollowingsentencesisNOTtrue?  A.Theywentonatriptoabeach.  B.Theytookabustocomebacktoschool.  C.Theywerewetonthebeach.  D.Theyhadasaddaytoday.  B  Johnnyistenyearsold.Heisverylazy(懒惰的).ThisSundayhisclassmatesgoonabustrip.Theteacherdoesn’twanttotakeJohnnywiththem.ButnoonetakescareofJohnnyatschool.Sotheteacherhastotakehim.  “Now,children,”theteachersays.“Onourbustripwecanseemanyoldbuildings,somebeautifulvillages.Iwantyoutowriteabouteverythingyouseeonthetrip.”  Thebustripbegins.Thechildrenarewritingsomethingintheirnotebooks.Theteacherisveryhappy.  SuddenlytheteacherseesJohnnylyingonthefloorofthebus,soshegoesuptohim.  “Areyousick?”sheaskshim.  “No,MissBrown,”Johnnysays.  “Thenwhyareyoulyingonthefloor?”  “IfIcan’tseeanything,”hesays,“Iwillnotneedtowriteaboutit."  26.WhatdotheydothisSunday?  A.Havelunchatarestaurant B.Swimintheriver.  C.Goonabustrip     D.Goshopping.  27.Theywillsee    onthetrip.  A.someanimals B.manyoldbuildings  C.somebeautifulcarsD.manynewbuildings  28.Whatdothestudentsdoonthebus?  A.Theyreadsomebooks.  B.Theywritesomethingintheirnotebooks.  C.Theylieonthefloor.  D.Theysingmanysongs.  29.Johnnyliesonthefloorbecause    .  A.hewantstoseeeverything  B.hedoesn’twanttowriteaboutthetrip  C.heissick  D.heislaughing  30.WhichofthefollowingisRIGHT?  A.Johnnyisalazyboy.B.Johnnyisahappyboy.  C.Theothersareverylazy,too.D.Theteacherissick.  C  DearWorld,  Mysonstartsschooltoday.It’sgoingtobenewtohim.AndIwishyouwouldhelphim.Wouldyouliketodoso?  Yousee,heisthekingofourfamily.Iamalwaysaroundhimtohelphimalldaylong.  Butnow,thingsaregoingtobedifferent.Thismorning,he’sgoingtowavehishandandstarthisnewlife.Tolivehislifeintheworldhehastofaceanyproblem.  SoIwishyouwouldtakehimbyhand.Teachhimcarefully,ifyoucan.Teachhimtobehonest.Teachhimtothinkaboutquestions.  Amother  31.WhatdoesthemotherwanttheWorldtodo?  A.Tobuyclothesforherson.  B.Togivemorehelptoherson.  C.Tohavedinnerwithhim.  D.Toplaywithhersonafterschool.  32.Whatdoweknowfromthesecondparagraph?  A.Everyoneinthefamilyworksfortheson.  B.Nobodyinthefamilylikestheson.  C.Thesondoeshisownthingshimself.  D.Thesondoesalotofhelptothefamily.  33.Whatdoestheunderlinedword“hisnewlife”inthepassagemean?  A.Livingwithhisgrandparents. B.Openingashop.  C.Becomingateacher.     D.Goingtoschool.  34.Whatdoestheunderlinedword“honest”mean?  A.坏的  B.调皮的  C.诚实的 D.疲惫的  35.Whichisthebesttitleofthispassage?  A.It’sagreatbook. B.Let’sgotothelibrary.  C.Amother’slettertotheWorld.D.Don’tbekindtomyson!  四、任务型阅读:(每小题2分,共10分)  ThisisBruce'sNoodleHouse

冀教版七下Unit2单元检测卷及答案 韩静

【概要描述】冀教版七下Unit2单元检测  Class:  Name:  Marks:    (满分100分)  一、单项填空(每小题1分,共10分)  1.Couldyoupleaseplay    pianoformewhenIhave     supper?  A.a,the B./,/ C.the,the D.the,/  2.Themathteacheralways    inclass.Sowealllikeher.  A.makesjokesB.takesjokes C.makeajokesD.takeajoke  3..Theyhavemuchcolored__.Let’sgoandaskforsome.  A. ruler B.paper  C.erasers D.Knives  4.    they    agoodtimeyesterday?  A.Do,haveB.Do,had C.Did,haveD.Didhad  5.It’sChristmasDaytomorrow.Ican’twait    mygifts.  A.toseeB.see C.sees  D.saw  6.Yoursweaterlooksnice.Where    you    it?  A.do,getB.did,get C.will,getD.have,got  7.—Didyou    MoYan?  —Yes,heisafamouswriter.  A.hearaboutB.hearfrom C.geton  D.getoff  8.—Doyouthinkitwillbecooltomorrow?  —    .Itistoohotforaweek.  A.Soitis B.I’mafraidof C.Ihopeso D.Ofcourse  9.Mybrotheroftenhelpsmymum______thehouseonSunday.  A.cleans  B.clean  C.cleaning D.withcleaning     10.Sheisnewhere,soweknow_____abouther.  A.something  B.everything  C.anything  D.nothing  二、完形填空(每小题1分,共10分)  IwenttoAustraliaforthesummerholidaywithmyparentslastyear.Iwassoexcitedaboutthe 11 .Wedidmanythingsthere.Thefirstday,we 12 Sydney.Wehadsome 13 foodforlunchthere.Afterlunch,wewenttoabig 14 .Wesawtigersandkoalas.Theanimalsweren’t 15 ofpeople. 16 that,wehadawalkandwe 17__atarestaurant.  Wewentbacktothe 18 torestat9:00intheevening.Iwasvery 19 .ButIreally 20 myself.Ihopetogothereagain.  11.A.exam  B.joke  C.story  D.trip  12.A.paintedB.visitedC.bought  D.made  13.A.dirty  B.delicious C.much  D.China  14.A.zooB.shop C.parkD.market  15.A.sadB.happy C.scaredD.friendly  16.A.BeforeB.AfterC.ButD.And  17.A.cookedbreakfastB.hadlunch C.hadclasses D.haddinner  18.A.homeB.zoo C.hotelD.school  19.A.happyB.excited C.tiredD.glad  20.A.enjoyedB.hadfun C.liked D.disliked  三.阅读理解(每小题2分,共30分)  A  TodayIwenttoatriptoabeachwithsomeofmyfriends.Wegotupearly.Afterbreakfast,wewentthereatseventhirtyinthemorningbybus.Anhourlater,wearrivedatthebeach.Weranwithoutshoes,sangandlaughedonthebeach.Wewereallwet.Butwewereveryhappy.Afterlunch,wewalkedalongthebeachtothewaterfall.Wesawthebeautifulsceneandtookmanyphotos.Atfourthirtyintheafternoon,wetookabusandcamebacktoschool.  Whatahappydaywehad!  21.Whendidtheyarriveatthebeach?  A.At7:30.B.At8:30.C.At8:00.D.At12:00.  22.Howdidtheygotothebeach?  A.Bybus.B.Byboat.C.Bybike.D.Onfoot.  23.Theunderlinedword“scene”means“    ”inChinese.  A.海水 B.海滩C.景色 D.地点  24.Whendidtheygotothewaterfall?  A.Afterbreakfast.B.Inthemorning.  C.Afterlunch. D.At4:30intheafternoon.  25.WhichofthefollowingsentencesisNOTtrue?  A.Theywentonatriptoabeach.  B.Theytookabustocomebacktoschool.  C.Theywerewetonthebeach.  D.Theyhadasaddaytoday.  B  Johnnyistenyearsold.Heisverylazy(懒惰的).ThisSundayhisclassmatesgoonabustrip.Theteacherdoesn’twanttotakeJohnnywiththem.ButnoonetakescareofJohnnyatschool.Sotheteacherhastotakehim.  “Now,children,”theteachersays.“Onourbustripwecanseemanyoldbuildings,somebeautifulvillages.Iwantyoutowriteabouteverythingyouseeonthetrip.”  Thebustripbegins.Thechildrenarewritingsomethingintheirnotebooks.Theteacherisveryhappy.  SuddenlytheteacherseesJohnnylyingonthefloorofthebus,soshegoesuptohim.  “Areyousick?”sheaskshim.  “No,MissBrown,”Johnnysays.  “Thenwhyareyoulyingonthefloor?”  “IfIcan’tseeanything,”hesays,“Iwillnotneedtowriteaboutit."  26.WhatdotheydothisSunday?  A.Havelunchatarestaurant B.Swimintheriver.  C.Goonabustrip     D.Goshopping.  27.Theywillsee    onthetrip.  A.someanimals B.manyoldbuildings  C.somebeautifulcarsD.manynewbuildings  28.Whatdothestudentsdoonthebus?  A.Theyreadsomebooks.  B.Theywritesomethingintheirnotebooks.  C.Theylieonthefloor.  D.Theysingmanysongs.  29.Johnnyliesonthefloorbecause    .  A.hewantstoseeeverything  B.hedoesn’twanttowriteaboutthetrip  C.heissick  D.heislaughing  30.WhichofthefollowingisRIGHT?  A.Johnnyisalazyboy.B.Johnnyisahappyboy.  C.Theothersareverylazy,too.D.Theteacherissick.  C  DearWorld,  Mysonstartsschooltoday.It’sgoingtobenewtohim.AndIwishyouwouldhelphim.Wouldyouliketodoso?  Yousee,heisthekingofourfamily.Iamalwaysaroundhimtohelphimalldaylong.  Butnow,thingsaregoingtobedifferent.Thismorning,he’sgoingtowavehishandandstarthisnewlife.Tolivehislifeintheworldhehastofaceanyproblem.  SoIwishyouwouldtakehimbyhand.Teachhimcarefully,ifyoucan.Teachhimtobehonest.Teachhimtothinkaboutquestions.  Amother  31.WhatdoesthemotherwanttheWorldtodo?  A.Tobuyclothesforherson.  B.Togivemorehelptoherson.  C.Tohavedinnerwithhim.  D.Toplaywithhersonafterschool.  32.Whatdoweknowfromthesecondparagraph?  A.Everyoneinthefamilyworksfortheson.  B.Nobodyinthefamilylikestheson.  C.Thesondoeshisownthingshimself.  D.Thesondoesalotofhelptothefamily.  33.Whatdoestheunderlinedword“hisnewlife”inthepassagemean?  A.Livingwithhisgrandparents. B.Openingashop.  C.Becomingateacher.     D.Goingtoschool.  34.Whatdoestheunderlinedword“honest”mean?  A.坏的  B.调皮的  C.诚实的 D.疲惫的  35.Whichisthebesttitleofthispassage?  A.It’sagreatbook. B.Let’sgotothelibrary.  C.Amother’slettertotheWorld.D.Don’tbekindtomyson!  四、任务型阅读:(每小题2分,共10分)  ThisisBruce'sNoodleHouse

  • 分类:经典试卷
  • 作者:
  • 来源:
  • 发布时间:2020-05-11 10:18
  • 访问量:
详情

冀教版七下 Unit 2单元检测

  Class:     Name:     Marks:    

  (满分100分)

  一、单项填空(每小题1分,共10分)

  1.Could you please play     piano for me when I have      supper?

  A.a, the   B./, /   C.the, the  D.the, /

  2.The math teacher always     in class.So we all like her.

  A.makes jokes B.takes jokes  C.make a jokes D.take a joke

  3..They have much colored __. Let’s go and ask for some.

  A.  ruler   B. paper    C. erasers   D. Knives

  4.     they     a good time yesterday?

  A.Do, have B.Do, had  C.Did, have D.Did had

  5.It’s Christmas Day tomorrow.I can’t wait     my gifts.

  A.to see B.see   C.sees    D.saw

  6.Your sweater looks nice.Where     you     it?

  A.do, get B.did, get  C.will, get D.have, got

  7.—Did you     Mo Yan?

  —Yes, he is a famous writer.

  A.hear about B.hear from  C.get on    D.get off

  8.—Do you think it will be cool tomorrow?

  —     .It is too hot for a week.

  A.So it is   B.I’m afraid of  C.I hope so   D.Of course

  9. My brother often helps my mum ______ the house on Sunday.

  A.cleans    B. clean    C. cleaning   D. with cleaning

    

  10.She is new here, so we know _____ about her.

  A. something    B. everything    C. anything    D. nothing

  二、完形填空(每小题1分,共10分)

  I went to Australia for the summer holiday with my parents last year.I was so excited about the 11 .We did many things there.The first day, we 12 Sydney.We had some 13 food for lunch there.After lunch, we went to a big 14 .We saw tigers and koalas.The animals weren’t 15 of people. 16 that, we had a walk and we 17__at a restaurant.

  We went back to the 18 to rest at 9:00 in the evening.I was very 19 .But I really 20 myself.I hope to go there again.

  11.A.exam

  B.joke

  C.story

  D.trip

  12.A.painted B.visited C.bought    D.made

  13.A.dirty    B.delicious  C.much    D.China

  14.A.zoo B.shop  C.park D.market

  15.A.sad B.happy  C.scared D.friendly

  16.A.Before B.After C.But D.And

  17.A.cooked breakfast B.had lunch  C.had classes   D.had dinner

  18.A.home B.zoo  C.hotel D.school

  19.A.happy B.excited  C.tired D.glad

  20.A.enjoyed B.had fun  C.liked  D.disliked

  三.阅读理解(每小题2分,共30分)

  A

  Today I went to a trip to a beach with some of my friends.We got up early.After breakfast, we went there at seven thirty in the morning by bus.An hour later, we arrived at the beach.We ran without shoes, sang and laughed on the beach.We were all wet.But we were very happy.After lunch, we walked along the beach to the waterfall.We saw the beautiful scene and took many photos.At four thirty in the afternoon, we took a bus and came back to school.

  What a happy day we had!

  21.When did they arrive at the beach?

  A.At 7:30. B.At 8:30. C.At 8:00. D.At 12:00.

  22.How did they go to the beach?

  A.By bus. B.By boat. C.By bike. D.On foot.

  23.The underlined word “scene” means “

  

  ” in Chinese.

  A.海水   B.海滩 C.景色   D.地点

  24.When did they go to the waterfall?

  A.After breakfast. B.In the morning.

  C.After lunch.   D.At 4:30 in the afternoon.

  25.Which of the following sentences is NOT true?

  A.They went on a trip to a beach.

  B.They took a bus to come back to school.

  C.They were wet on the beach.

  D.They had a sad day today.

  B

  Johnny is ten years old.He is very lazy (懒惰的).This Sunday his classmates go on a bus trip.The teacher doesn’t want to take Johnny with them.But no one takes care of Johnny at school.So the teacher has to take him.

  “Now, children,” the teacher says.“On our bus trip we can see many old buildings, some beautiful villages.I want you to write about everything you see on the trip.”

  The bus trip begins.The children are writing something in their notebooks.The teacher is very happy.

  Suddenly the teacher sees Johnny lying on the floor of the bus, so she goes up to him.

  “Are you sick?” she asks him.

  “No, Miss Brown,” Johnny says.

  “Then why are you lying on the floor?”

  “If I can’t see anything,” he says, “I will not need to write about it."

  26.What do they do this Sunday?

  A.Have lunch at a restaurant   B.Swim in the river.

  C.Go on a bus trip           D.Go shopping.

  27.They will see

  

  on the trip.

  A.some animals   B.many old buildings

  C.some beautiful cars D.many new buildings

  28.What do the students do on the bus?

  A.They read some books.

  B.They write something in their notebooks.

  C.They lie on the floor.

  D.They sing many songs.

  29.Johnny lies on the floor because

  

  .

  A.he wants to see everything

  B.he doesn’t want to write about the trip

  C.he is sick

  D.he is laughing

  30.Which of the following is RIGHT?

  A.Johnny is a lazy boy. B.Johnny is a happy boy.

  C.The others are very lazy, too. D.The teacher is sick.

  C

  Dear World,

  My son starts school today.It’s going to be new to him.And I wish you would help him.Would you like to do so?

  You see, he is the king of our family.I am always around him to help him all day long.

  But now, things are going to be different.This morning, he’s going to wave his hand and start his new life.To live his life in the world he has to face any problem.

  So I wish you would take him by hand.Teach him carefully, if you can.Teach him to be honest.Teach him to think about questions.

  A mother

  31.What does the mother want the World to do?

  A.To buy clothes for her son.

  B.To give more help to her son.

  C.To have dinner with him.

  D.To play with her son after school.

  32.What do we know from the second paragraph?

  A.Everyone in the family works for the son.

  B.Nobody in the family likes the son.

  C.The son does his own things himself.

  D.The son does a lot of help to the family.

  33.What does the underlined word “his new life” in the passage mean?

  A.Living with his grandparents.  B.Opening a shop.

  C.Becoming a teacher.          D.Going to school.

  34.What does the underlined word “honest” mean?

  A.坏的    B.调皮的    C.诚实的  D.疲惫的

  35.Which is the best title of this passage?

  A.It’s a great book.  B.Let’s go to the library.

  C.A mother’s letter to the World. D.Don’t be kind to my son!

  四、任务型阅读:(每小题2分,共10分)

  This is Bruce's Noodle House. We have different kinds of noodles. A large bowl of noodles with mutton(羊肉) is only 4 dollars, and 3 dollars for a medium bowl. Each bowl of beef noodles is just 3.5 dollars. And a large bowl of chicken noodles is 2 dollars. Each bowl of pork noodles is just 3.5 dollars. One dollar is for a large bowl of vegetable noodles.

  Come and enjoy the delicious noodles here! If you order any meat noodles, fruit is free. If you are too busy to come, please call us at 288-8998, and you will get the food in half an hour. Our Noodle House is open for 24 hours a day, from Monday afternoon to Sunday.

  36题完成句子;37.38题简略回答问题;39题找出并写下第二段的主题句;40题将文中画线句子译成汉语。

  36.If you order any meat noodles, fruit is

  

  

  

  .

  37.How soon will you get the food?

  ____________________________________________________.

  38.How much is a large bowl of vegetable noodles?

  39.________________________________________________________

  40.

  五.词汇填空:(每小题1分,共10分)

  根据短文内容及所给提示,在文中空白处填写一个正确的单词。

  Marco Polo was a man 41 ______ Italy.At the 42 a_____ of 17,he went to China.He 43 ______ (travel) along the Silk Road 44 _____ his father and uncle.The 45 j______ lasted about twenty years.In 1275,Marco Polo came to Beijing and 46 m_____ the king and worked for him for 17years. Something of China was 47 n____ to him.When he went back to Italy, he 48 b______ a lot of silk,tea and 49 o______ goods.He told his storties to a person and the person 50_____(write) a book about Marco Polo's travels to China.

  六、连词成句(每小题2分,共10分)

  51.more, can, us, bit, a, you, tell, little(?)

  52.it, we, make, from, clothes, can(.)

  53.party, why, take, in, the, don’t, you, part(?)

  54. your,try,do,best,well,to,it  (.)

  55. built,a time,long,people,it,ago(.)

  七、书面表达(20分)

  Write an e-mail to a friend about a trip you went on.Here are some tips:

  1.Where/When did you go?

  2.Who did you go with?

  3.What did you see and experience?

  要求:1.语句通顺,前后连贯。

  2.字数不少于60字。

  ______________________________________________________

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  _______________________________________________________

  ________________________________________________________

  【参考答案】

  一.1-5 DA BCA  6-10 BACBD

  二.11-15 DBBAC  16-20 BDCCA

  三.21.B 22.A 23.C 24.C 25.D

  26.C  27.B 28.B 29.B 30.A

  31.B 32.A 33.D  34.C 35.C

  四.36.free 37.In half an hour 38.One dollar

  39.Come and enjoy the delicious noodles here!

  40.我们的面馆从周一下午到周日,一天24小时开放。

  五、41.from  42.age  43.travelled  44.with  45.journey

  46.met   47.new  48.brought  49.other  50.wrote

  六. 51.Can you tell us a little bit more?

  52.We can make clothes from it.

  53.Why don’t you take part in the party?

  54.Try your best to do it well.

  55.People built it a long time ago.

  七、略

扫二维码用手机看

联系方式

地       址:保定市莲池区天宁路68号
网       址:
http://www.xnk.cn
招生热线:0312-6275388 3062680
联  系  人:姜老师/李老师 

乘车路线:惠仁健康产业园(惠仁体检中心站);
57路(南常保——惠仁健康产业园(惠仁体检中心)——火车站西广场)
K2路(客运中心——惠仁健康产业园(惠仁体检中心)——保定东站) 

版权信息: 保定新南开外国语中学  冀IPC备: 18032823号-1  网站建设: 中企动力 保定